Baby aan boord! 07 november 2021

Ik had al geschreven dat ik heel graag nog een derde kindje zouden willen. En, inmiddels kan ik niet gelukkiger zijn, want het is ons gegund, ons derde cadeautje is onderweg!

Na een zeiltrip met ons gezin heb ik thuis een test gedaan en daar stond al snel het verlossende antwoord; ZWANGER! Wij waren ontzettend blij en eerlijk gezegd ook een beetje beduusd. Je weet natuurlijk dat je mogelijk zwanger wordt, maar als het dan ook echt lukt, dan is het tegelijkertijd spannend, leuk, maar ook nog onwerkelijk.

Na een paar weken was het nieuws gezakt en klopte er gelukkig een hartje met 7 weken. Inmiddels voelde ik mij ook al behoorlijk zwanger. Daarna was de termijnecho met 11 weken gelukkig ook goed en de nieuwe 13-weken echo ook. Toen kon ik voor mijn gevoel echt rustig ademhalen en gaan genieten. Het gaat echt gebeuren!

Omdat ik niet kon wachten tot de 20-weken echo hebben we een extra pretecho gepland met 15+ weken om te weten of we een jongensgezin worden of dat er toch nog een meisje zou komen. Ik had zelf (net als bij de jongens) een voorgevoel. Bij de jongens dacht ik heel sterk aan een jongetje, maar dit keer durfde ik bijna niet te denken dat het een meisje zou zijn. De zwangerschappen zijn tot nog toe zijn ook bijna identiek, maar toch… toch had ik het gevoel dat het een meisje was. De broers wilden in ieder geval heel graag een zusje.

Hidde mocht mee naar de echo en Vincent natuurlijk ook en anders dan bij de jongens waar we direct zelf een piemeltje zagen, moesten we nu even wachten. Maar juist het feit dat we niks zagen bevestigde ons vermoeden, een meisje! Wat een groot cadeau, de 2 grote broers krijgen een zusje!
We hebben direct een taart gekocht en de echofoto met roze strik en kaartje met ‘Welcome little girl’ aan de binnenkant geplakt. Zo zijn we naar de familie gegaan en die vinden het ook fantastisch! De eerste roze omslagdekens worden al gehaakt en de eerste outfits zijn gekocht.

Ondertussen ga ik steeds meer genieten. Het heerlijke tweede trimester en ik voel me gelukkig goed. Over 6 maanden komt er een meisje bij!

Lady Isabel